Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2024 που παρουσιάζει η Estée Lauder


Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2024  που παρουσιάζει η Estée Lauder

9 κατηγορίες, 45 υποψήφιες!

Τα τελευταία 19 χρόνια ο θεσμός Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς επιβραβεύει, αναδεικνύει και τιμά τις γυναίκες της Κύπρου. Τις γυναίκες που με την προσφορά, την αφοσίωση, την καινοτομία, την εφευρετικότητα, το ταλέντο και όλα όσα συνθέτουν την πολύπλευρη προσωπικότητα τους, άφησαν και συνεχίζουν να αφήνουν το δικό τους στίγμα, η κάθε μία στον τομέα της.

Τα βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2024, που παρουσιάζει η Estée Lauder, έχουν ως στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών που διέπρεψαν, ξεχώρισαν, τόλμησαν, πέτυχαν και που έγιναν πηγή έμπνευσης.

Όπως κάθε χρόνο η Madame Figaro, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για το σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές 5 υποψήφιες σε κάθε κατηγορία.

9 κατηγορίες, 45 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2024: ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά, Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία, Dove Αθλήτρια, Ecommbx Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, Answear Fashion & Jewellery Designer, Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός, Μουσικός, Ηθοποιός και Δημιουργός.

Η εξεταζόμενη περίοδος αφορούσε τον Φεβρουάριο 2023 μέχρι τον Μάρτιο 2024.

To κοινό έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει ενεργά στην επιλογή των Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2024 που παρουσιάζει η Estée Lauder, στην ανάδειξη των πρώτων ανάμεσα στις ίσες και να τις τιμήσει με τη ψήφο του.

Η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου 2024.

Οι τρόποι ψηφοφορίας είναι τρεις: μέσω τηλεφώνου, SMS και διαδικτυακά στο https://awards.madamefigaro.cy/ και απόλυτοι κριτές καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας είστε εσείς.

H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2024, που παρουσιάζει η Estée Lauder, θα πραγματοποιηθεί στις 16 Οκτωβρίου 2024, σε μια λαμπερή εκδήλωση.

Όπως κάθε χρόνο, η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα επιλέξει η κυρία, η οποία θα βραβευθεί στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά.

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: ESTÉE LAUDER

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑΣ: DOVE

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ: ECOMMBX

ΧΟΡΗΓΟΣ FASHION & JEWELLERY DESIGNER: ANSWEAR

ΧΟΡΗΓΟΙ: LEXUS CYPRUS, BEAUTYLINE, KERASTASE, WHISPERRING ANGEL, SPLENDID EVENTS

ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΤΟΥ INTERCOLLEGE

OFFICIAL TICKETING PARTNER: SoldOut Tickets# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 4.2897 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3357 s // Total time: 4.6253 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X