Λεία Τορναρίτη: Ακολουθεί μία διαχρονική τάση της μόδας στην πρόσφατη εμφάνισή της


Λεία Τορναρίτη: Ακολουθεί μία διαχρονική τάση της μόδας στην πρόσφατη εμφάνισή της

Σε εκδήλωση υποστήριξης της υποψηφιότητας του συζύγου της για το Δημαρχείο της Λευκωσίας

Εκδήλωση υποστήριξης της υποψηφιότητας του Νίκου Τορναρίτη για τη θέση του Δημάρχου Λευκωσίας πραγματοποιήθηκε αυτές τις ημέρες και από εκεί δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει η σύζυγός του Λεία Τορναρίτη. Η ίδια είναι μία από τις πιο κομψές και εκλεπτυσμένες παρουσίες του νησιού με τις εμφανίσεις της να θεωρούνται πάντοτε εκλεπτυσμένες και καλόγουστες.

Σε αυτή της την εμφάνιση επέλεξε να ακολουθήσει μία από τις πιο διαχρονικές τάσεις της μόδας και ένα must trend για τη σεζόν που διανύουμε που δεν είναι άλλο από τα prints σε κάθε μορφή και σε κάθε σχέδιο. Ένα κομμάτι με print δίνει πάντα ζωντάνια στο ντύσιμο, όποια χρώματα και αν περιλαμβάνει ενώ οι δημιουργίες με έντονα μοτίβα, τα τελευταία χρόνια καταφέρνουν να αποθεώνουν το μαξιμαλισμό και να λατρεύονται από το fashion crowd που τα συνδυάζει σε εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.

Η Λεία Τορναρίτη επέλεξε δημιουργίες σε εντυπωσιακά prints τολμώντας μάλιστα να συνδυάσει δύο prints μαζί κάτι φυσικά που δεν μπορεί να αφήσει το σύνολο απαρατήρητο. Γενικά μία δημιουργία σε οποιοδήποτε μοτίβο δείχνει προσωπικότητα και προσθέτει άποψη στο ντύσιμο και σίγουρα κάνει κάθε γυναίκα που την επιλέγει να ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος.

Τα prints δίνουν ένα πιο χαρούμενο ύφος στο στιλ και περισσότερο ενδιαφέρον και σίγουρα αν δεν τα έχεις εντάξει στην ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα ήρθε η ώρα να το κάνεις. Τόλμησε επίσης το print on print και σίγουρα αυτό το καλοκαίρι θα καταφέρεις να κλέψεις την παράσταση. # ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0116 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0371 s // Total time: 0.0487 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X