Κωνσταντίνος Κάγκας: Έκανε live demonstration χρησιμοποιώντας τα νέα προϊόντα Pantene Styling και ήμασταν εκεί


Κωνσταντίνος Κάγκας: Έκανε live demonstration χρησιμοποιώντας τα νέα προϊόντα Pantene Styling και ήμασταν εκεί

Η νεά σειρά προϊόντων σε περιμένει να την ανακαλύψεις.

Τη νέα σειρά προϊόντων Pantene Styling, παρουσίασε ο Κωνσταντίνος Κάγκας και η ομάδα του.

 

Το Nicosia Mall φιλοξένησε τον γνωστό κομμωτή του νησιού μας, το ααββατοκύριακο που μας πέρασε, 18 &19 Μαΐου, και φρόντισε να χαρίσει ένα live demonstration στο κοινό που είχε την ευκαιρία να βρεθεί στο εμπορικό κέντρο, αυτές τις ημέρες. 

 

 

Η νέα σειρά προϊόντων Pantene Styling, παρουσιάστηκε από τον μετρ του είδους, ο οποίος έδειξε τρόπους, αποκαλύπτοντας μας τα μυστικά για να έχουμε καλοχτενισμένα αλλά και υγιή μαλλιά, ειδικότερα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.

 

Ο Κωνσταντίνος Κάγκας παρέα με την ambassador του brand, Χαριτίνη Ηλιάδου, ανέλαβαν το hosting του event, ενώ στην παρέα τους είδαμε να προστίθενται και Κύπριες influencers, οι οποίες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα της Pantene, μέσα από ένα special hair treatment από τον κομμωτή.

 

 

Στον χώρο, επίσης, υπήρχαν promoters, οι οποίοι ενημέρωναν τους περαστικούς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Pantene παρέχοντας τους μάλιστα διάφορα δώρα, τα οποία είναι τα απολύτως must-have της καλοκαιρινής σεζόν.

 

To κοινό, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κομμωτή δίνοντας εξατομικευμένα tips, ενώ κατά τη διάρκεια του event, επιμελήθηκε το χτένισμα μιας τυχερής κοπέλας.

 

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο live, υπήρξε και κλήρωση, αυτές τις δυο ημέρες του event, με τον μεγάλο νικητή να κερδίζει Pantene Styling προϊόντα και ένα ισιωτικό μαλλιών, ενώ οι υπόλοιποι προϊόντα Pantene Styling. 

 

 

Info: Πρόκειται για τη νέα συλλογή Pantene Pro-V Miracles που αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, αφήνει την τρίχα ενυδατωμένη για δυνατά και όμορφα hair looks. Ανακαλύψτε την ολοκληρωμένη συλλογή εδώ   

 

 

@ilovestylecom10 #ilovestylecom x #pantenestyling = #hairgoals 💇🏻‍♀️💆🏻‍♀️💁🏻‍♀️ @Pantene.Greece @Xaritini Iliadou #kkagas ♬ Style (Taylor's Version) - Taylor Swift

Tags κωνσταντινος καγκας, χαριτινη ηλιαδου, pantene, pantenestyling


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0122 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0375 s // Total time: 0.0497 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X