Λώρια Χατζηγεωργίου: Με υπέροχο κοστούμι Gucci στη Νέα Υόρκη


Λώρια Χατζηγεωργίου: Με υπέροχο κοστούμι Gucci στη Νέα Υόρκη

Η απόχρωση που χαρίζει στη στιγμή τόσο stylish εμφανίσεις

To “power suit” αναδεικνύεται τις τελευταίες σεζόν σε ένα από τα κυρίαρχα trends. Όσοι γνωρίζουν πολύ καλά τη μόδα ξέρουν ότι ο όρος “power suit” χρησιμοποιείται για να περιγράψει το ντύσιμο, για την ακρίβεια τα κοστούμια, που αποπνέουν δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Πλέον το “power suiting”, ή “power dressing”, έχει αποκτήσει μία ευρύτερη έννοια και δεν περιορίζεται αποκλειστικά στο ντύσιμο του γραφείου, αλλά σε κάθε δημόσια εμφάνιση που σκοπός της είναι να αναδείξει τον δυναμισμό και την προσωπικότητα αυτού που το επιλέγει. Ειδικά για τις γυναίκες αποτελεί και μία κατάκτηση, αφού τα κοστούμια ήταν παραδοσιακά μία ανδρική ενδυματολογική επιλογή ενώ πλέον είναι άμεσα συνδεδεμένα με την έννοια της γυναικείας ενδυνάμωσης.

Το κοστούμι αποτελεί τα τελευταία χρόνια μία από τις πιο συχνές επιλογές των γυναικών για street style, casual chic ή επίσημες εμφανίσεις. Ένας ακόμα λόγος που είναι ένα από τα staples της ντουλάπας μας είναι πως μπορείς να το φορέσεις όποια δεκαετία της ζωής σου και αν διανύεις και να φαίνεται εξίσου ταιριαστό. Οι πιο κομψές fashionistas προτιμούν τα κοστούμια σε loose γραμμές, τα οποία είναι ιδανικά και για την καθημερινότητα αλλά και για το βράδυ ανάλογα συνδυασμένα. Μπορούν να τα συνδυάζουν με flat παπούτσια όπως τα loafers και τα sneakers ή ακόμα και με flat μπαλαρίνες αλλά και σανδάλια και να δημιουργούν ένα ακαταμάχητα κομψό σύνολο.

Ένα υπέροχο κοστούμι επέλεξε και η Λώρια Χατζηγεωργίου σε έξοδό της στη Νέα Υόρκη με την υπογραφή Gucci στο χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα του οίκου. Η ίδια το συνδύασε με mules σε nude απόχρωση και τσάντα στην ίδια απόχρωση με το κοστούμι.

Tags ΜΟΔΑ, FASHION, STYLE, TRENDS, ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ, ΛΩΡΙΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.4429 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2123 s // Total time: 2.6552 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X