"Λύγισε" η Δέσποινα Βανδή για την απώλεια του πατέρα της: "Είναι δύσκολο να συνηθίσεις ότι δεν θα τον ξαναδείς" [βίντεο]


"Λύγισε" η Δέσποινα Βανδή για την απώλεια του πατέρα της: "Είναι δύσκολο να συνηθίσεις ότι δεν θα τον ξαναδείς" [βίντεο]

"Ήταν δύσκολη η απώλεια αυτή".

Μια έντονα συναισθηματική στιγμή έζησε η Δέσποινα Βανδή, το βράδυ της Πέμπτης, 23 Μαίου.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια εκδήλωσης ραδιοφωνικής εκπομπής, και όσο ερμήνευε το κομμάτι «Μέχρι Μάη μήνα», «λύγισε», επιλέγοντας να μοιραστεί δημόσια λόγια αγάπης βγαλμένα από τη ψυχή της, για τον πατέρα της. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκεκριμένα  η Δέσποινα Βανδή εκμυστηρεύτηκε πως «το κουπλέ αισθανόμουν 100% ότι αφορά εμένα και το ρεφρέν αισθανόμουν – γι’ αυτό με έπαιρνε πάντα πολύ – ότι αφορά τη μάνα μου. Όταν χάσαμε τον πατέρα μου και ήταν δύσκολη η απώλεια αυτή».

Και πρόσθεσε ακολούθως μετά: «Είναι δύσκολο να συνηθίσεις ότι δεν θα ξανακούσεις τη φωνή κάποιου, δεν θα τον ξαναδείς, δεν θα ξανακάνεις Χριστούγεννα μαζί του. Ούτε καλοκαίρι, ούτε καβγά, ούτε θα μοιραστείς το ίδιο πιάτο, ούτε γκρίνιες, ούτε τίποτα.Κι αυτό με έπιανε πάρα πολύ και κάθε φορά με πιάνει. Νιώθω ότι με αυτό το τραγούδι είναι σαν να μπαίνω μέσα στη δική της ψυχοσύνθεση, της μητέρας μου και το λέω. Γι’ αυτό με συγκινεί στο ρεφρέν». Δείτε το βίντεο: 

Tags δεσποινα βανδη, πατερας, απωλεια, διασημοι,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 3.0830 s (236 Queries.) // Parse time: 0.3181 s // Total time: 3.4011 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X