Η φιναλίστ του talent show εξομολογείται πώς ήταν η εμπειρία της.
Η Μαρία Βαρδάκη η οποία κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του «The Voice» και να αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια για τη φωνή της, φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 28 Ιανουαρίου στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Ήρθε και έδεσε» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού.
Η νεαρή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γούρι που είχε μαζί της βγαίνοντας στη σκηνή: «Ένα από τα παιδιά που γνώρισα εκεί, ο Γιάννης, κάθε φορά που ήταν να βγούμε στη σκηνή και ειδικά την πρώτη φορά, που ήταν η πρώτη μέρα που γνωριστήκαμε, μου έδινε εικονίτσα».
Μιλώντας για την εμπειρία της λαμβάνοντας μέρος στο πιο πετυχημένο talent show παγκοσμίως, εξομολογήθηκε: «Δεν περίμενα να φτάσω μέχρι τον τελικό. Χάρηκα πάρα πολύ που έτυχε. Ήθελα πάρα πολύ να φτάσω μέχρι τα live, αυτός ήταν ο στόχος μου ο αρχικός». Δείτε το σχετικό βίντεο: