Μαρία Καβογιάννη: Το πρόσωπό της έγινε graffiti στη Θεσσαλονίκη [εικόνα]


Μαρία Καβογιάννη: Το πρόσωπό της έγινε graffiti στη Θεσσαλονίκη [εικόνα]

Σύμβολο για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Ένα ηχηρό μήνυμα για την έμφυλη βία και τις κακοποιημένες γυναίκες στέλνει ο ζωγράφος Γιώργος Κόφτης, με το πρόσωπο της Μαρίας Καβογιάννη από τον ρόλο της στο Maestro να πρωταγωνιστεί στο νέο του γκράφιτι στη Θεσσαλονίκη.

Η καθηλωτική ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro», ενέπνευσε τον καλλιτέχνη να αποτυπώσει τη μορφή της σε έναν τοίχο, στέλνοντας έτσι το δικό του μήνυμα κατά της έμφυλης βίας.

«Η έκφραση της ταλαντούχας ηθοποιού εκφράζει βαθειά τα συναισθήματα, που ζούμε πάνω κάτω οι περισσότεροι σε μια χώρα, που είναι αντιμέτωπη με ένα άνευ προηγουμένου κύμα έμφυλης βίας με δεκάδες γυναικοκτονίες τα τελευταία χρόνια, με μπούλινγκ και μια ολάκερη κοινωνία σε απόγνωση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κόφτης.

«Η μεταφορά του συναισθήματος είναι η πιο βαθειά και εσωτερική από όλες τις τέχνες, κάτι που αν μάθουμε να μοιραζόμαστε με ωριμότητα ίσως κατανοήσουμε τους εαυτούς μας καλύτερα και ίσως καταφέρουμε να αλλάξουμε λίγο τον κόσμο που ζούμε. Έστω και αργά βάσει του τελευταίου επεισοδίου ανοίγεται ο διάλογος επιτέλους με την ψυχοθεραπεία, κάτι που η ελληνική κοινωνία έχει ακόμα βλακωδως ως ταμπού και οφείλει άμεσα να ξεπερασει. Συγχαρητήρια στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για την συγγραφή και στην κύρια Καβογιάννη για το βάθος της ερμηνείας.» συμπλήρωσε ο καλλιτέχνης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε το graffiti πιο κάτω: 

πηγή:lifo.gr

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Μαρια καβογιαννη, διασημοι, grafitti


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.1067 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2276 s // Total time: 2.3344 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X