Μαρία Κορινθίου: Η τρυφερή ανάρτηση στην αγκαλιά του συντρόφου της, Γιώργου Καραθανάση [εικόνα]


Μαρία Κορινθίου: Η τρυφερή ανάρτηση στην αγκαλιά του συντρόφου της, Γιώργου Καραθανάση [εικόνα]

"Σήμερα το πρωί πήρα την μεγαλύτερη, ζεστή, υπέροχη, αγκαλιά".

Μια πολύ γλυκιά ανάρτηση πραγματοποίησε η Μαρία Κορινθίου, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, το μεσημέρι της Τετάρτης, 21 Ιανουαρίου.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, γιορτάζει την παγκόσμια ημέρα αγκαλιάς, ποζάροντας στην αγκαλιά του συντρόφου της, Γιώργου Καραθανάση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναρτώντας ένα τρυφερό κοινό τους στιγμιότυπο, η Μαρία Κορινθίου, γράφει στη λεζάντα της τα εξής: «Hμέρα αγκαλιάς σήμερα…. Δεν το γνώριζα…. Σήμερα το πρωί πήρα την μεγαλύτερη, ζεστή, υπέροχη, αγκαλιά…. δεν το γνώριζε ….. απλά κάποια πράγματα γίνονται για να γίνουν, γίνονται γιατί είναι να γίνουν… έρχονται έτσι απλά, αλλά εν τέλη όχι και τόσο απλά και με μαγικό και μοναδικό τρόπο είναι αυτό που μέσα από χίλιες σιωπές, έτσι απλά δεν μπορεί να κρυφτεί». 

Δείτε το post πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, μαρια κορινθιου, συντροφος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0311 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0145 s // Total time: 0.0456 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X