Μαρίλια Χαριδήμου – Γρηγόρης Γεωργίου: Με τον ενός έτους γιο τους στις Κυκλάδες [εικόνες]


Μαρίλια Χαριδήμου – Γρηγόρης Γεωργίου: Με τον ενός έτους γιο τους στις Κυκλάδες [εικόνες]

Τα οικογενειακά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους.  

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές απολαμβάνουν η Μαρίλια Χαριδήμου και ο Γρηγόρης Γεωργίου, έχοντας στο πλευρό τους τον ενός έτους γιο τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι επέλεξε την πανέμορφη Άνδρο για λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και οικογενειακής χαλάρωσης, μακριά από τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μαρίλια και ο Γρηγόρης δείχνουν να απολαμβάνουν στο έπακρο τον ρόλο τους ως γονείς, με τον μικρό τους να κλέβει την παράσταση με το γλυκό του χαμόγελο.

Το ζευγάρι, που κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, μοιράστηκε λίγα αλλά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις διακοπές του, τα οποία αποπνέουν οικογενειακή ευτυχία.

Η Άνδρος, με τη φυσική της ομορφιά και την ηρεμία που προσφέρει, φαίνεται πως ήταν η ιδανική επιλογή για καλοκαιρινή απόδραση με τον μικρό τους. 


 

Tags μαριλια χαριδημου, γρηγορης γεωργιου, διασημοι, showbiz cy, showbiz κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0412 s (18 Queries.) // Parse time: 0.0325 s // Total time: 0.0738 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X