«Δεν μπορώ αυτούς τους ανθρώπους να τους βγάλω από τη ζωή μου»
Ο Μάριος Νικολάου, αρραβωνιαστικός της Άννας Σάλιαρου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε», με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο και τη Γιώτα Δαμιανού, την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, με αφορμή την αιμοδοσία που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, εις μνήμη της Άννας, την ημέρα που θα πραγματοποιείτο ο γάμος τους. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από τις 17:30 έως τις 19:30 στον υπαίθριο χώρο έξω από το κουρείο του Μάριου "Otrix Hair Room".
Τόσο οι οικογένεια της Άννας όσο και ο αρραβωνιαστικός της αποφάσισαν από κοινού να κάνουν ως αντίδωρο στο Κέντρο αίματος στο οποίο η Άννα τα τελευταία πέντε χρόνια έχει ευεργετηθεί αμέτρητες φορές με πολλές μπουκάλες αίμα που χρειαζόταν. Για τον λόγο αυτό διοργανώνουν αιμοδοσία για να στηρίξουν όλους όσοι το έχουν ανάγκη.
Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τη σχέση του με την οικογένεια της Άννας, η οποία απεβίωσε τον φετινό Μάιο, μετά από δύσκολη μάχη που βρέθηκε αντιμέτωπη με τον καρκίνο. Πιο συγκεκριμένα, ο αρραβωνιαστικός της δήλωσε ότι: «Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας, η οικογένεια της Άννας είναι και οικογένεια δική μου. Συνεχίζουμε να μιλούμε, να βγαίνουμε. Είναι εξαιρετική οικογένεια, δεν έχω λόγια είναι και εμένα οικογένεια μου, δεν μπορώ αυτούς τους ανθρώπους να τους βγάλω από τη ζωή μου». Δείτε το σχετικό βίντεο: