Μαρίτα Βασιλείου: Look με τάση που μας απασχόλησε πολύ τις τελευταίες σεζόν


Μαρίτα Βασιλείου: Look με τάση που μας απασχόλησε πολύ τις τελευταίες σεζόν

Συνδυάζει δυναμισμό και θηλυκότητα

Tα τελευταία χρόνια το χρώμα έχει καταφέρει να εισβάλει στην γκαρνταρόμπα μας για τα καλά. Ακόμα και ορκισμένες μινιμαλίστριες το ενσωμάτωσαν στο στιλ τους για statement εμφανίσεις. Τα προηγούμενα καλοκαίρια αν μία τάση επικράτησε πολύ και αφορούσε τα color trends τότε ήταν σίγουρα η Barbiecore, η τάση δηλαδή που είναι εμπνευσμένη από την Barbie και όπως είναι φυσικό σε αυτήν επικρατούν δημιουργίες με βάση τις αποχρώσεις του ροζ. Ποιο άλλο χρώμα θα μπορούσε άλλωστε να είναι;

Και αν τις τελευταίες σεζόν υπήρξε μία φρενίτιδα γύρω από αυτό το χρώμα, αφού όλες οι δημιουργίες και τα αξεσουάρ βάφτηκαν στην πιο girly απόχρωση, αυτό δεν σημαίνει ότι το ροζ δεν συνεχίζει να φοριέται κάθε σεζόν από τις γυναίκες που θέλουν να τονίζουν τον θηλυκό και δυναμικό χαρακτήρα που προσδίδει το συγκεκριμένο χρώμα στις εμφανίσεις. Zωηρό, χαρούμενο και εντυπωσιακό, το ροζ σε κάθε του απόχρωση, φοριέται είτε σε μονοχρωματικά σύνολα, όπως φορέματα και κοστούμια είτε μέσα από τα αξεσουάρ για δόσεις μοναδικής ενέργειας.

Ένα look σε total pink απόχρωση δημιούργησε και η Μαρίτα Βασιλείου επιλέγοντας τι πιο κλασικό, από ένα από τα staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, το κοστούμι, φορεμένο στην πιο θηλυκή του εκδοχή.

Η γνωστή ενημερωμένη κυρία της μόδας του νησιού απέφυγε να φορέσει κάποιο top από μέσα, στοιχείο που τονίζει τη θηλυκότητά της, ενώ κράτησε ισορροπία στο υπόλοιπο look αφού ένα κοστούμι σε έντονο χρώμα το αφήνεις να πρωταγωνιστεί μόνο του. Ο συνδυασμός με μαύρα αξεσουάρ ήταν και ο ιδανικός για το συγκεκριμένο σχέδιο.

Tags ΜΟΔΑ, FASHION, ΣΤΥΛ, STYLE, ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ, ΜΑΡΙΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, TRENDS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.7966 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2648 s // Total time: 3.0614 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X