Μιλήσαμε με την Ελένα και την Άντρεα από τη Λάρνακα που τραγούδησαν στη σκηνή με τους Coldplay στο ΟΑΚΑ


Μιλήσαμε με την Ελένα και την Άντρεα από τη Λάρνακα που τραγούδησαν στη σκηνή με τους Coldplay στο ΟΑΚΑ

Το πανό τους ήταν η αφορμή για να τραβήξουν το ενδιαφέρον του front man του συγκροτήματος και να τις ανεβάσει στη σκηνή. 

Το βράδυ του Σαββάτου, 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, ο Chris Martin, front man του συγκροτήματος, επέλεξε ένα πλακάτ από το κοινό, όπως κάνει σε κάθε συναυλία προκειμένου να μοιραστεί τη σκηνή με μέλη του κοινού. 

Οι τυχερές στη χθεσινοβραδινή συναυλία ήταν οι αδερφές Άντρεα και Ελένα Νικολάου από τη Λάρνακα, οι οποίες ταξίδεψαν στην Αθήνα αποκλειστικά για να απολαύσουν το αγαπημένο τους συγκρότημα. 

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους, εξομολογήθηκαν: «Χθες ζήσαμε ένα τεράστιο θαύμα γιατί νιώσαμε ένα τεράστιο κύμα αγάπης το οποίο βοήθησε στην πραγματικότητα του ονείρου της Άντρεας. Πήγαμε από τις 10 το πρωί έξω από το γήπεδο και περιμέναμε υπομονετικά, άνθρωποι εκεί μας βοήθησαν και μας εμψύχωσαν. Τα παιδιά στην αρένα γύρω μας σήκωσαν την αδερφή μου για να δει ο τραγουδιστής το πανό. Και έπειτα μας κάλεσε στη σκηνή. Μας αγκάλιασε μας κράτησε τα χέρια μας και μας είπε απόψε ότι εμείς εκπροσωπούμε το κοινό. Η συγκίνηση ήταν τεράστια, η χαρά άφθονη το να τραγουδάς μαζί με ένα τόσο μεγάλο καλλιτέχνη και να γυρίζεις να βλέπεις 60.000 φωτάκια στο κοινό ήταν εξωπραγματικό». 

Κατόπιν, αποκάλυψε η Ελένα ότι η αδερφή της Άντρεα διαγνώστηκε πριν από λίγο καιρό με διαβήτη και οι Coldplay ήταν το συγκρότημα που τη συντρόφευε όσο νοσηλευόταν στο νοσοκομείο: «Η αδερφή μου χθες τραγούδησε για όλους όσους έχουν διαβήτη και προσπαθούν καθημερινά για μία καλύτερη ποιότητα ζωής».

Κλείνοντας, το μήνυμα που ήθελαν τα δύο κορίτσια να μεταδώσουν είναι το εξής: «Όταν θες κάτι από τα βάθη της καρδιάς σου το σύμπαν πάντα θα συνωμοτεί».

@doctor.vlachakis Coldplay Athens #coldplay #coldplayathens πρωτότυπος ήχος - Doctor Vlachakis
@doctor.vlachakis Coldplay Athens girl on stage #coldplay #coldplayathens πρωτότυπος ήχος - Doctor Vlachakis

Tags coldplay, οακα, κυπριες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.8604 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3512 s // Total time: 3.2117 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X