«Η μάμα και ο παπάς για πάντα δίπλα σου να σε καμαρώνουμε να μεγαλώνεις».
Ιδιαίτερα ξεχωριστή και χαρμόσυνη ήταν η χθεσινή ημέρα για τη Μιχαέλα Θεοδώρου και τον Λευτέρη Λειβαδιώτη, καθώς ο γιος τους, Πέτρος, γιόρτασε τα 2α γενέθλιά του.
Το ζευγάρι της κυπριακής showbiz, έσπευσε να ευχηθεί και διαδικτυακά στον μονάκριβο γιο του, δημοσιεύοντας μέσα από τα social media κοινές και οικογενειακές στιγμές.
Από τη μια η Κύπρια τραγουδίστρια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα τρυφερό βίντεο με όμορφες στιγμές του μικρού Πέτρου, συνοδεύοντας τη λεζάντα της ανάρτησής της, με τις πιο γλυκές ευχές: «Χρόνια σου πολλά ζωή μου, μικρό μου μαϊμουδάκι
Πέρασαν κιόλας 2 χρόνια από τότε που μας άλλαξες την ζωή. Η μάμα και ο παπάς για πάντα δίπλα σου να σε καμαρώνουμε να μεγαλώνεις! Τυχεροί και ευλογημένοι που είσαι στην ζωή μας!
Σ’αγαπούμε».
Με τη σειρά του ο Λευτέρης Λειβαδιώτης, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια εικόνα αγκαλιά με τον γιο του.
Με λόγια γεμάτα αγάπη και τρυφερότητα, ο τραγουδιστής ευχήθηκε στον γιο του γραφωντάς του χαρακτηριστικά: «Γιόκκαρε μου όμορφέ μου θα προσπαθώ πάντα να κάμνω ότι μπορώ με την μάνα σου να σε βλέπουμε χαρούμενο! 2 years old today!».