Μιχάλης Κουϊνέλης για Ήβη Αδάμου: «Αγχώθηκα πολύ με το παιδί, δεν ήξερα αν θα καταφέρω»


Μιχάλης Κουϊνέλης για Ήβη Αδάμου: «Αγχώθηκα πολύ με το παιδί, δεν ήξερα αν θα καταφέρω»

«Η Ήβη ήταν πολύ μικρή όταν έγινε αυτό. Όσο ήταν έγκυος έλεγα “τι θα γίνει μετά;»

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης βρέθηκε καλεσμένος στο Action 24 και στο «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναϊς Νέγκα δίνοντας μία σύνέντευξη και μιλώντας αρκετά για την προσωπική του ζωή. 

Αρχικά αναφέρθηκε για την απόφασή του να ζήσουν με την Ήβη Αδάμου στην Αλεξανδρούπολη λέγοντας: «Εγώ πιστεύω ότι δεν την ψώνισα ποτέ γιατί δεν αποκόπηκα από τις ρίζες μου. Ό,τι γινόταν γύρω μου είχα επαφή με την Αλεξανδρούπολη. Το μόνο διάστημα που έζησα στην Αθήνα ήταν σαν φοιτητής. Μετά γύρισα Αλεξανδρούπολη, εκεί δούλευα, εκεί ζούσα. Και όταν άρχισαν οι απαιτήσεις να γίνονται περισσότερους, μοίραζα τον χρόνο. Δεν θα μπορούσα να αντέξω την καθημερινότητά της Αθήνας. Είναι λάθος να τρως τον χρόνο σου στην κίνηση. Προσπαθούσα πάντα να βρίσκω τη χρυσή τομή στα πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας για το διάστημα όπου η Ήβη Αδάμου έμεινε έγκυος στην κόρη τους είπε πως: «Όλα είναι πειράματα ή θα σου βγει ή δεν θα σου βγει. Δεν ήξερα πως θα το αντιμετώπιζε. Η Ήβη ήταν πολύ μικρή όταν έγινε αυτό. Όσο ήταν έγκυος έλεγα “τι θα γίνει μετά; Πόσες απορίες;”. Και όταν έγινε ήταν σαν να ήταν πάντα για αυτό, ήταν στρατιώτης. Οι άντρες στην αρχή είμαστε απορριμματοφόρα. Το έκανε και καθώς προχωράει η φάση έρχεται και σε αντιπαράθεση με την κόρη της και εγώ κοιτάω έτσι. Δεν θα μπορούσα να πω “όχι”. Νιώθω ότι αν ήταν αγόρι θα ήταν το αντίθετο. Οι μαμάδες στους γιους δεν χαλάνε χατίρι», είπε ο Μιχάλης Κουινέλης.

Όσο για τον λόγο που δεν έχουν παντρευτεί με την Ήβη Αδάμου είπε: «Δεν παντρευόμαστε για να μην χωρίσουμε. Δεν θέλω να χωρίσω με την Ήβη, για αυτό δεν την παντρεύομαι. Δεν είναι κάτι που το προγραμματίζουμε. Αφήνοντάς του ίσως γίνει με πιο ρομαντικό τρόπο. Επειδή κυλούσαν τα πράγματα, νιώθουμε φουλ οικογένεια. Με μπαμπάδες άλλους στο πάρκο, με ρυζογκοφρέτες στις κούνιες. Τον βηματισμό μου τον βρήκα εδώ και δύο χρόνια. Εγώ αγχώθηκα πολύ με το παιδί. Δεν ήξερα αν θα καταφέρω με τις υποχρεώσεις μου»

Tags ηβη αδαμου, μιχαλης κουινελης, gossip, showbiz cy, celebrities,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.8205 s (236 Queries.) // Parse time: 0.3292 s // Total time: 3.1497 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X