Η αναφορά στον συνάδελφό του που βιώνει μία δύσκολη περιπέτεια υγείας.
Ο Φάνης Μουρατίδης φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής, 26 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Ήρθε και έδεσε» με τους Ανδρέα Δημητρόπουλο και Γιώτα Δαμιανού.
Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Στάθη Μαντζώρο ο οποίος βιώνει μία δύσκολη περιπέτεια υγείας έχοντας πάθει εγκεφαλικό. Ο εν λόγω ηθοποιός συμμετείχε στη θεατρική παράσταση τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Φάνης Μουρατίδης και ενώ ετοιμαζόταν για τη δεύτερη σεζόν της παράστασης, δυστυχώς χρειάστηκε η αντικατάστασή του λόγω της κατάστασής του.
«Έχουμε περάσει και μία περιπέτεια. Ο προηγούμενος συνάδελφος που έπαιζε τον ρόλο του Βασίλη Κούκουρα περνάει μία πολύ δύσκολη δοκιμασία με πολύ σοβαρό θέμα υγείας. Αυτό την ομάδα την κλόνισε γιατί είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας», εξομολογήθηκε ο Φάνης Μουρατίδης. Δείτε το σχετικό βίντεο: