Μπεκατώρου: Διακοπές στη Μύκονο με τους κουμπάρους της  - Η εικόνα σε σκάφος με τη βαφτιστήρα της 


Μπεκατώρου: Διακοπές στη Μύκονο με τους κουμπάρους της  - Η εικόνα σε σκάφος με τη βαφτιστήρα της 

Τα όμορφα στιγμιότυπα από τις κοινές τους διακοπές. 

Η Μαρία Μπεκατώρου με το ζεύγος Ρέμου – Μπόσνιακ έχουν δημιουργήσει έναν πολύ ισχυρό δεσμό καθώς η φιλία τους μετατράπηκε σε αδελφική πλέον σχεδόν, με την παρουσιάστρια να έχει βαφτίσει την κόρη τους και να έχει παντρέψει τους ίδιους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως απολαμβάνουν κοινές διακοπές στη Μύκονο και περνούν ποιοτικό χρόνο, κάτι που στερούνται λόγω του φορτωμένου επαγγελματικού προγράμματος αμφοτέρων. 

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε στιγμιότυπα στον προσωπικό τη λογαριασμό στο instagram από τις διακοπές τους, όπου ξεχωρίσαμε αυτό με τη βαφτιστήρα της Ελένη πάνω σε σκάφος, κάνοντας βόλτα στο Αιγαίο. 

Εξωτερική φωτογραφία: NDP Photo Agency 
 

Tags μαρια μπεκατωρου, αντωνης ρεμος, υβοννη μποσνιακ, μυκονος, διακοπες, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0377 s (17 Queries.) // Parse time: 0.0291 s // Total time: 0.0668 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X