Η αποκαλυπτική συνέντευξη της παρουσιάστριας.
Η Ναταλία Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη στο podcast «The Speakers» όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης και στην καριέρα της.
«Μπαίνοντας στον χώρο το ’90, παρακολουθούσα όσο άλλαζαν τα χρόνια, ότι με ξεπερνούσαν άτομα με διαφορετικές αξίες από εμένα. Δεν θα πω, είχαν δεν είχαν, αλλά θα πω με διαφορετικές. Ίσως ήταν άνθρωποι πιο αδίστακτοι, άνθρωποι που δεν δίσταζαν να κάνουν το οτιδήποτε προκειμένου να πάρουν μια δουλειά.
Εγώ ήμουν ένα δειλό παιδί, μπορεί να μην είμαι η πιο ακριβοπληρωμένη, αλλά τουλάχιστον δεν ντρέπομαι. Για εμένα είναι χαρά να μου λένε ότι είμαι καλή παρουσιάστρια, αλλά δεν έγινα αυτό που λέμε νούμερο ένα. Δεν πειράζει όμως, γιατί δεν ήταν αυτοσκοπός μου. Ο σκοπός μου ήταν να βγαίνω στο γυαλί, να κάνω τηλεόραση, να κάνω εκπομπές που δεν θα με κάνουν να ντρέπομαι. Κάπου υπάρχει ένα όριο, δεν μπορείς να τα ξεπουλάς όλα», είπε η παρουσιάστρια.