Νίκος Πολυδερόπουλος για την απομάκρυνση του: «Δε σεβάστηκαν αυτό που περνούσα»


Νίκος Πολυδερόπουλος για την απομάκρυνση του: «Δε σεβάστηκαν αυτό που περνούσα»

Δεν μπορεί στη στιγμή αυτή κάποιος συνάδελφος να έρθει και να πει "Δεν ταιριάζω καλλιτεχνικά μαζί του"

Στο «Πρωινό ΣουΣου» προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από την εκπομπή «After Dark» λίγες ώρες πριν προβληθεί όπου παραχώρησε συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά, ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την απώλεια του αδερφού του, λέγοντας πως κάποιοι δε σεβάστηκαν αυτό που περνούσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα. Έχασα τον αδερφό μου, δεν έχασα χρυσόψαρο. Ήταν κάτι πολύ βαρύ, στη στιγμή αυτή ήταν λάθος τους, ήταν λάθος το timing. Δεν μπορεί στη στιγμή αυτή κάποιος συνάδελφος να έρθει και να πει “Δεν ταιριάζω καλλιτεχνικά μαζί του, δείτε τι θα κάνετε, δεν μπορώ να συνεχίζω έτσι”. Ρε συ, βλέπεις τι περνάει τώρα ο άλλος. Δεν γίνεται να την κάνεις αυτήν την κουβέντα τώρα, αυτήν τη συγκεκριμένη περίοδο. Άστο να περάσει, άσε να φτάσουμε στο καλοκαίρι, άσε να το συζητήσουμε πριν, με κουβέντα λύνονται όλα.

Οι αποφάσεις αυτές μου φέρνουν στο μυαλό αλαζονεία, έπαρση, τέτοια πράγματα. Μόνο από έπαρση και από αλαζονεία μπορείς να κάνεις τέτοια κίνηση. Στη συγκεκριμένη στιγμή πρέπει να δείξεις ανθρωπιά, εδώ ζυγίζονται οι άνθρωποι. Νομίζω ότι ήταν ένας λάθος χειρισμός. Είμαι σίγουρος ότι το έχουν σκεφτεί αυτό. Αν τους δινόταν μία ευκαιρία, δεν θα επέτρεπαν στον εαυτό τους πάλι το ίδιο λάθος», είπε ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Tags νικος πολυδεροπουλος, gossip, showbiz cy, celebrities,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.3439 s (236 Queries.) // Parse time: 0.2691 s // Total time: 2.6130 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X