Νίκος Συρίγος: «Ελπίζω η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να είναι το άλλο μου μισό για πάντα» [βίντεο]


Νίκος Συρίγος: «Ελπίζω η Ελεωνόρα Ζουγανέλη να είναι το άλλο μου μισό για πάντα» [βίντεο]

Θα γράψει τραγούδι στη σύντροφό τoυ;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», βρέθηκε την Κυριακή, 21 Ιουνίου, ο Νίκος Συρίγος.

Ο δημοσιογράφος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη Ναταλία Γερμανού, αναφέρθηκε και στη σχέση του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Αρχικά εξομολόγηθηκε τα εξής: «Με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη καταλάβαμε από την πρώτη στιγμή ότι υπάρχει ανάμεσά μας μια σύνδεση που ξεπερνά τη φιλική.Νομίζω ότι οι άνθρωποι γεννιούνται έχοντας έναν προορισμό στη ζωή, να βρουν το άλλο τους μισό. Και ελπίζω να είναι η Ελεωνόρα το άλλο μου μισό για πάντα. Αυτό θέλω. Είναι ευλογία μεγάλη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Aκολούθως, ο Νίκος Συρίγος, εξήγησε πως, παρότι γράφει στίχους, δεν έχει γράψει τραγούδι για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ούτε σκοπεύει να το κάνει.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Δεν της έχω γράψει τραγούδι. Δεν θα της γράψω. Δεν μπορώ. Έχει τραγουδήσει τους μεγαλύτερους ποιητές και στιχουργούς. Είμαι πολύ μικρός για να της δώσω τραγούδι μου.Της λέω κάθε μέρα αυτά που θέλω[...]Μου έχει πει να της γράψω κάτι και έχω αρνηθεί. Της λέω κάθε μέρα αυτά που θέλω».

Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

πηγή εξωτερικής εικόνας:NDP photo agency

Tags νικος συριγος, ελεωνορα ζουγανελη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0439 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0158 s // Total time: 0.0597 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X