Το πρώτο gallop του Ilovestyle με άρωμα Mundial είναι γεγονός και οι συμμετέχοντες δεν δίστασαν να εκφράσουν τις προτιμήσεις τους.
Με αφορμή το φετινό Mundial, το οποίο προβάλλεται αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, το ilovestyle σε συνεργασία με τα κρουασάν Bono βρέθηκε στο Nicosia Mall και έδωσε ποδοσφαιρικό παλμό στους επισκέπτες μέσα από ένα διασκεδαστικό gallop γεμάτο εκπλήξεις, γέλιο και αυθόρμητες απαντήσεις.
Στο πρώτο gallop, το Ilovestyle έβαλε το κοινό σε ένα διασκεδαστικό δίλημμα «Kiss, Marry, Kill», με πρωταγωνιστές αγαπημένους ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο φετινό Mundial. Μέσα από φωτογραφίες κορυφαίων αστέρων του ποδοσφαίρου, οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να κάνουν τις επιλογές τους, χαρίζοντας απολαυστικές απαντήσεις και άφθονο γέλιο.
Το ilovestyle συνεχίζει να μεταφέρει τον παλμό της διοργάνωσης στους αναγνώστες και στους followers του, μέσα από πρωτότυπο περιεχόμενο και διαδραστικές δράσεις. Το πρώτο gallop ήταν μόνο η αρχή...σύντομα ακολουθούν ακόμη δύο gallop με αέρα Mundial, γεμάτα ποδοσφαιρικές ερωτήσεις.
Δείτε το βίντεο:
Χορηγός βίντεο: @bono_cyprus