Ήταν η δική της ανάγκη να συνδεθεί με τους ανθρώπους.
Συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» έδωσε την Πέμπτη 18 Ιουνίου, η Μαρίνα Σπανού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση της να τραγουδάει στον δρόμο. Μία απόφαση που δεν είδαν με καλό μάτι οι γονείς της
«Εγώ ήθελα πάντα να βρίσκομαι σε μία σκηνή. Δεν ήξερα ακριβώς πώς θα το κάνω αυτό. Κάποια στιγμή εκεί στο Λύκειο αποφάσισα ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, με το θέατρο, οπότε ξεκίνησα προετοιμασία για αυτό. Και το να βγω στον δρόμο μέσα στην καραντίνα, ήταν μία ανάγκη μου ουσιαστικά να εκφραστώ και να συνδεθώ με τους ανθρώπους. Και μου έφερνε τρομερή πληρότητα. Σιγά-σιγά έγινε από δρόμος μουσική σκηνή, από μοναξιά σε μία μπάντα», είπε αρχικά.
«Οι γονείς μου φρίκαραν, όταν τους ανακοίνωσα ότι θα τραγουδάω στον δρόμο. Έπαθαν τρία εγκεφαλικά. Μόλις κατάλαβαν ότι είναι πολύ μεγάλη μου ανάγκη να το κάνω αυτό, ότι είναι πυρηνική μου ανάγκη και όχι μια τρέλα της στιγμής, ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Και μάλιστα πήγαμε μαζί με τον πατέρα μου να αγοράσουμε το ηχείο που ήθελα, τον εξοπλισμό που ήθελα», πρόσθεσε.