Οικονομάκου: Απαντά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Φίλιππο «Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό»


Οικονομάκου: Απαντά πρώτη φορά για το διαζύγιο από τον Φίλιππο «Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό»

«Τα παιδιά τα μεγαλώνουμε μαζί με τον Φίλιππο, δεν έχει αλλάξει κάτι»

Η Αθηνά Οικονομάκου, λίγες εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο, μίλησε πρώτη φορά για τη νέα σελίδα στη ζωή της και αποκάλυψε πως είναι σήμερα η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της. 

Ο λόγος που βγάλατε από κοινού ανακοίνωση με τον σύζυγό σου για τον χωρισμό σας έγινε για να μη λέει ο καθένας ό,τι θέλει;
Ναι, αν και ξέρω ότι είναι κάτι που δε γίνεται σεβαστό από όλους. Ωστόσο το κάναμε για να προστατεύσουμε όσο μπορούμε την οικογένειά μας.

Είχες αισθανθεί πίεση τότε;
Όχι, καμία.

Και τώρα, πως είσαι;
Είμαι ήρεμη, είμαι καλά. Προχωράμε παρακάτω, η ζωή συνεχίζεται. Ό,τι γίνεται είναι πάντα για καλό. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει σε κάθε αλλαγή που έρχεται στη ζωή μας, σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε απόφαση. Ακόμα και στα χειρότερα, έπειτα από ένα διάστημα καταλαβαίνεις γιατί σου συνέβη κάτι και το αξιολογείς αναλόγως. Όλα χρειάζονται χρόνο. Σε αυτή τη φάση βρίσκομαι τώρα, είμαι πολύ καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ως μαμά που μεγαλώνει μόνη της δυο παιδιά…
Δεν τα μεγαλώνω καθόλου μόνη μου, είμαστε μαζί με τον Φίλιππο σε αυτό, τα μεγαλώνουμε μαζί, δεν έχει αλλάξει κάτι. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες πιο δύσκολες, με περισσότερες ευθύνες, αλλά είμαστε πολύ δεμένοι ως οικογένεια κι αυτό δεν αλλάζει.

Νιώθεις ενοχές ως μητέρα;
Αρκετές φορές, αλλά κοιτάζω να εκλογικεύω, να αντιλαμβάνομαι αν νιώθω έτσι γιατί μπορεί εκείνη τη στιγμή να έχω μια ευαισθησία παραπάνω ή αν υπάρχει όντως λόγος που νιώθω ενοχές.

 

Tags αθηνα οικονομακου, φιλιππος μιχοπουλος, gossip, showbiz cy, celebrities,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0128 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0329 s // Total time: 0.0457 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X