Ουρανία Χατζημιχαήλ: Με high street look σου δείχνει πώς να είσαι stylish


Ουρανία Χατζημιχαήλ: Με high street look σου δείχνει πώς να είσαι stylish

Πως συνδύασε ένα co-ord set

Η Ουρανία Χατζημιχαήλ, χωρίς αμφιβολία, θεωρείται μία από τις fashionable παρουσίες του νησιού και ένα από τα πιο ενημερωμένα κορίτσια της μόδας. Τα looks της πάντα θεωρούνται fashion forward ενώ το στιλ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς της με τις επιλογές ρούχων που κάνει, τους συνδυασμούς των items αλλά και τα στιλιστικά tips που εφαρμόζει να κάνουν τις εμφανίσεις της πάντα ιδιαίτερες και stylish.

Ένα από τα πρόσφατα looks της, το οποίο και μας ενέπνευσε στιλιστικά και το co-ord set που επέλεξε για να παρευρεθεί σε ένα event party και που δημιούργησε μία πραγματικά super fashionable εμφάνιση. Το knitted σύνολο με τη διαφάνεια, σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, που φέρει την υπογραφή του high street fashion brand Zara, δημιούργησε από μόνο του μία statement διάθεση και “δήλωσε” ότι είναι ένα go to outfit για τις ανοιξιάτικες βραδινές εξόδους.

Ακόμα και ένα τολμηρό κομμάτι, όπως μία διάφανη φούστα ή ένα διάφανο top, μπορούν να μετριαστούν με το κατάλληλο styling. Φόρεσε τα πάνω από στιλάτα bras και panties, ανάλογα με το χρώμα και το ύφος του sheer κομματιού που θα αποτελέσει τη βάση της εμφάνισης ή με μαγιό ή και με κορμάκι και το σύνολό σου θα είναι τόσο trendy.

Tags ΜΟΔΑ, FASHION, STYLE, ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ, TRENDS, ΟΥΡΑΝΙΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0090 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0400 s // Total time: 0.0491 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X