Παραδοσιακές πασχαλινές γεύσεις και δραστηριότητες...με την υπογραφή της LURPAK


Παραδοσιακές πασχαλινές γεύσεις και δραστηριότητες...με την υπογραφή της LURPAK

Easter deserves LURPAK!

Ένα υπέροχο πρωινό που κράτησε μέχρι και το μεσημέρι, περάσαμε παρέα με την Lurpak και την Cal Creative Communication, πρόσφατα, εν όψει των εορτών του Πάσχα.

Η πρόσκληση που μας στάλθηκε ήθελε να δίνουμε το ραντεβού μας το πρωί της Παρασκευής, 19 Απριλίου, σε μια άγνωστη τοποθεσία, η οποία θα αποκαλυπτόταν σε εμάς, με την άφιξη μας στο χώρο, όπου εκεί θα μας περίμεναν διάφορες εκπλήξεις. 

Άτομα από το χώρο των media, συναντήθηκαν στην Έπαυλη Παπαδοπούλου στον Κόρνο, όπου μέσα από διάφορες διασκεδαστικές δραστηριότητες και δοκιμασίες, βίωσαν μερικές από τις πασχαλινές παραδόσεις, όπως το μάζεμα φρέσκων αυγών, το βάψιμό τους, την ετοιμασία πασχαλινών εδεσμάτων, όπως τσουρέκια, καθώς και άλλα πολλά. 

Φορέσαμε λοιπόν τις ποδιές μας, και απολαύσαμε κάθε στιγμή του όλου event, σε ένα όμορφο, φιλικό και χαλαρό περιβάλλον. 

Aξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως απολαύσαμε και ένα λαχταριστό γεύμα, το οποίο από μόνο του δημιουργούσε ένα όντως πασχαλινό οικογενειακό τραπέζι.

Στο τέλος φυσικά, πήραμε και το πασχαλινό μας δώρο από την Lurpak x Cal Creative Communication, οι οποίοι μας έδωσαν από ένα λαχταριστό τσουρέκι, φέρνοντας στα σπίτια μας, ακόμη πιο νωρίς, το Πάσχα. 

Δείτε εικόνες από το πως περάσαμε! 

 

Tags lurpak, event,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 1.9634 s (258 Queries.) // Parse time: 0.2424 s // Total time: 2.2058 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X