Σε σοκ Ελληνίδα τραγουδίστρια: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδερφή της - Τη μετέφερε η ίδια στο νοσκομείο


Σε σοκ Ελληνίδα τραγουδίστρια: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδερφή της - Τη μετέφερε η ίδια στο νοσκομείο

Tα είχε χαμένα στο νοσοκομείο.

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε και η αδελφή της γνωστής τραγουδίστριας Χριστίνας Μηλιού, που εμφανίζεται και στο «Just the 2 of us». Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, συνοδευόμενη από την αδελφή της, σε ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων με εμφανείς εκδορές και μώλωπες.

Αμέσως οι γιατροί ρώτησαν τη νεαρή γυναίκα τι ακριβώς είχε συμβεί και τότε εκείνη τους αποκάλυψε ότι είχε ξυλοκοπηθεί άγρια από τον σύντροφό της. Ετσι, εκείνοι ενημέρωσαν άμεσα για το περιστατικό την Αστυνομία, με πλήρωμα του αστυνομικού τμήματος να μεταβαίνει στο νοσοκομείο για να λάβει τα στοιχεία της νεαρής γυναίκας και των γιατρών που την ανέλαβαν. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την αδελφή της Μηλιού για την αυτόφωρη διαδικασία και την προέτρεψαν να καταθέσει στο αρμόδιο Γραφείο Ενδοοικογενειακής του Α.Τ. Αλίμου. Ωστόσο η ίδια δεν επιθυμούσε, καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Έτσι, έπειτα από επιμονή των αστυνομικών, η νεαρή γυναίκα υπέβαλε τελικά καταγγελία στο αρμόδιο Γραφείο Ενδοοικογενειακής του Α.Τ. Αλίμου εξαιτίας των τραυματισμών που υπέστη από τον σύντροφό της και κατέληξε στο νοσοκομείο ως περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε στο πλευρό της είχε τη μεγαλύτερη αδελφή της, τη Χριστίνα Μηλιού, που προσπαθούσε να την ηρεμήσει, ενώ και η γνωστή τραγουδίστρια έμοιαζε να τα έχει χαμένα.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.5920 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2773 s // Total time: 2.8693 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X