Σόλια Κυπριανού: Τι επέλεξε να φορέσει τη δεύτερη μέρα του γαμήλιου party


Σόλια Κυπριανού: Τι επέλεξε να φορέσει τη δεύτερη μέρα του γαμήλιου party

Κύπριος σχεδιαστής υπογράφει τη maxi δημιουργία

Ένα δεύτερο γαμήλιο party διοργάνωσαν, Δευτέρα 27 Μαϊου, ο Αλέξανδρος Πολεμίτης και η Σόλια Κυπριανού, οι οποίοι ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το Σάββατο 25 Μαϊου στην εκκλησία στο Μετόχι του Κύκκου στη Λευκωσία ενώ στη συνέχεια παρέθεσαν δείπνο στην οικία της μητέρας της νύφης Νόνης Κυπριανού.

Το party πραγματοποιείται και πάλι στην οικία της Νόνης Κυπριανού ενώ πριν από λίγη ώρα το ζευγάρι έκανε την καθιερωμένη είσοδο στο χώρο με τις εικόνες να αρχίζουν να ανεβαίνουν στα social media των εκλεκτών καλεσμένων που έδωσαν το παρών τους.

Από τις εικόνες και τα βίντεο είδαμε την δημιουργία που επέλεξε να φορέσει η Σόλια Κυπριανοού η οποία αποτελείται από μία mini δημιουργία η οποία καλύπτεται από δαντέλα με το σχέδιο να έχει ένα μεγάλο άνοιγμα μπροστά που αφήνει τα πόδια να φαίνονται ενώ ιδιαίτερες λεπτομέρειες είναι το χαμηλό ζιβάγκο όπως επίσης και τα μακριά μανίκια.

Το φόρεμα φέρει την υπογραφή του Κύπριου σχεδιαστή Ανδρέα Ζαννετίδη όπως και το party dress που επέλεξε την πρώτη ημέρα του γαμήλιου party.

Tags ΜΟΔΑ, FASHION, STYLE, ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ, TRENDS, ΣΟΛΙΑ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0076 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0308 s // Total time: 0.0384 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X