Στέφανος Τσιτσιπάς: Επιβεβαίωσε την επανασύνδεση με την Paula Badosa 


Στέφανος Τσιτσιπάς: Επιβεβαίωσε την επανασύνδεση με την Paula Badosa 

Μερικές εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους.

Η Paula Badosa πριν από ένα τρεις, περίπου, εβδομάδες αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση στα social media τον χωρισμό από τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας και ένατος στην παγκόσμια κατάταξη σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε πως είναι και πάλι μαζί με την τενίστρια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Είμαστε μαζί. Θα το εξηγήσω γιατί κάποιοι δημιουργούν διάφορες ιστορίες για εμάς. Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να το πάρει έτσι ο κόσμος. Ούτε η Paula έκανε κάτι κακό, ούτε εγώ έκανα κάτι που να ήταν λάθος. Ήταν δύσκολο για εμάς που ήμασταν χώρια και περνούσα κι εγώ κάποιες δύσκολες στιγμές. Θα έλεγα ότι δεν το διαχειρίστηκα κι εγώ πολύ καλά, διότι ένιωθα την πίεση του tour, της δουλειάς μου. Μου φάνηκε βουνό να συνδυάζω αυτά τα δύο (σ.σ. προσωπική και επαγγελματική ζωή) και πήρα την απόφαση να κάνουμε ένα διάλειμμα.

Μετά από δύο-τρεις εβδομάδες κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που με έχει υποστηρίξει πάρα πολύ και όταν προσπάθησε να μου μιλήσει για να συναντηθούμε ένιωσα πόσο έντονη είναι η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο. Κατάλαβα ότι αυτή η σχέση που έχω με την Paula είναι τελείως διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη σχέση που είχα στο παρελθόν, νιώθω ότι είναι δικός μου άνθρωπος και καταλαβαινόμαστε. Και αυτό βάζει περισσότερη αξία σε οτιδήποτε κάνω και τη θέλω δίπλα μου όσο πιο συχνά γίνεται. Οπότε ναι, επανασυνδεθήκαμε και είμαστε σε καλή φάση», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 
 

Tags στεφανος τσιτσιπας, paula badosa, showbiz, gossip, celebrities, επανασυνδεση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.9736 s (236 Queries.) // Parse time: 0.3422 s // Total time: 3.3158 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X