"Στα γενέθλιά μου, έφερε τούρτα".
Τη Στέλλα Γεωργιάδου πετύχαμε να παραχωρεί δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», το πρωί της Δευτέρας, 1η Δεκεμβρίου.
Η Κύπρια τραγουδίστρια, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στον εθνικό τελικό της Ελλάδας για την επόμενη διοργάνωση της Eurovision, καθώς επίσης και για τον εμμονικό θαυμαστή που είχε, ο οποίος έγινε κολλητός της και μέχρι και σήμερα διατηρούν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους.
Για τη συμμετοχή της στον εθνικό τελικό, είπε τα εξής: «Έχω στείλει τραγούδι για την Eurovision. Εύχομαι να είμαι στους 28 που θα διαγωνιστούν».
Και στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στον εμμονικό θαυμαστή που είχε: «Ο εμμονικός θαυμαστής που με κυνηγούσε τελικά έγινε κολλητός μου. Όπου πήγαινα με ακολουθούσε. Δεν μου μιλούσε, τελικά δεν μου μιλούσε γιατί ντρεπόταν. Στα γενέθλιά μου, έφερε τούρτα μαζί με άλλο κόσμο. Εκεί του μίλησα και κατάλαβα τι άνθρωπος είναι».
Δείτε το βίντεο: