"Τα είδα όλα", σχολιάζει.
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η Στυλιάνα Αβερκίου, μετρούν αντίστροφα για τον γάμο τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί, όπως έγινε γνωστό στις 30 Απριλίου στη Λεμεσό.
Το ερωτευμένο ζευγάρι της κυπριακής showbiz, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην τελική ευθεία των προετοιμασιών, φροντίζοντας κάθε λεπτομέρεια για τη μεγάλη τους μέρα.
Μέσα σε αυτό το όμορφο αλλά και απαιτητικό διάστημα, δεν λείπουν και οι πιο χαλαρές στιγμές, γεμάτες χιούμορ και αυθορμητισμό.
Η Στυλιάνα Αβερκίου, χθες, Παρασκευή, 17 Απριλίου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, story στο βλέπουμε τον Φειδία Παναγιώτου την ώρα που έκανε πρόβα το ζεϊμπέκικο που σκοπεύει να χορέψει στη δεξίωση του γάμου τους.
Με παιχνιδιάρικη διάθεση, η μέλλουσα κυρία Παναγιώτου, συνόδευσε το στιγμιότυπο γράφοντας «σήμερα τα είδα όλα», πειράζοντάς τον με αγάπη.
Δείτε το βίντεο: