Συγκλονίζει η Βάνα Μπάρμπα για τον θάνατο της μητέρα της: «Τώρα θα είναι αγκαλιά με την αδερφή μου»


Συγκλονίζει η Βάνα Μπάρμπα για τον θάνατο της μητέρα της: «Τώρα θα είναι αγκαλιά με την αδερφή μου»

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά την απώλεια της μαμάς της.

Η Βάνα Μπάρμπα κλήθηκε πριν από μερικές ημέρες να αντιμετωπίσει μία μεγάλη απώλεια στη ζωή της, καθώς «έφυγε» η μητέρα της. Η ηθοποιός στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο της μητέρας της, στην εκπομπή «Πρωινό» εξομολογήθηκε πώς διαχειρίζεται την απώλεια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αισθάνομαι μετέωρη και μουδιασμένη. Το μόνο που με σώζει είναι η δουλειά και η χρησιμότητα προς τους άλλους. Εκεί βρίσκω τον εαυτό μου. Όταν όμως σταματάει αυτό, γιατί δε μπορείς να δουλεύεις 24 ώρες το 24ωρο νιώθω χαμένη. Δεν ξέρω αν πατάω τα πόδια μου στη γη, δεν ξέρω τι κάνω. Εκεί χρειάζομαι ψυχολογική υποστήριξη. Είμαι πολύ ευγνώμων γιατί με στήριξαν οι άνθρωποι την ημέρα που έχασα τη μητέρα μου.

Τώρα θα είναι η μητέρα μου και η αδελφή μου αγκαλιά. Θα είναι πιστεύω, όπως λέει και η εκκλησία μας, οι ψυχές τους καλά εκεί. Με βοήθησε το κομμάτι της πίστης, είναι ένα δεκανοίκι. Η πίστη και η τέχνη είναι θεραπευτικές. Ένας λόγος που θέλω να ξεκινήσω να κάνω πάλι θέατρο είναι για να έρθω κοντά στο κοινό, πιστεύω ότι θα με θεραπεύσει. Αν για μένα είναι μία φορά δύσκολη η απώλεια, για τον πατέρα μου είναι 10 φορές γιατί ήταν μαζί 63 χρόνια.

Είμαι πολύ υπερήφανη που κατάγομαι από μία τέτοια μητέρα. Ο πατέρας μου θέλει μεγαλύτερη στήριξη κι εγώ πρέπει να βρω τη δύναμη να βγω από αυτό σιγά σιγά για να τον στηρίξω», ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα. 
 

Tags βανα μπαρμπα, θανατος, μητερα, διασημοι, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.2935 s (236 Queries.) // Parse time: 0.3111 s // Total time: 2.6046 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X