Συγκλονίζει ο Κυριάκος Πελεκάνος για το τροχαίο που είχε: «Πέρασε από πάνω μου» 


Συγκλονίζει ο Κυριάκος Πελεκάνος για το τροχαίο που είχε: «Πέρασε από πάνω μου» 

«Περιμένω να με πάρει να μου ζητήσει μία συγγνώμη»

Ο Κυριάκος Πελεκάνος πριν από 12 χρόνια είχε ένα τροχαίο ατύχημα οδηγώντας τη μηχανή του, το οποίο τον καθήλωσε για αρκετό διάστημα και χρειάστηκαν αρκετές φυσιοθεραπείες προκειμένου να επανέλθει. 

Ο personal trainer έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram συγκλονίζοντας με την εξομολόγησή του.

«9/7/12 - 9/7/24. Σήμερα έχω επέτειο από την μέρα που άλλαξε η ζωή μου. 12 χρόνια πριν ένας «καλός» κύριος αποφάσισε να περάσει από πάνω μου, αυτός με το αυτοκίνητο κι εγώ με την μοτόρα μου. Περιμένω από τότε να με πάρει ένα τηλ να ζητήσει μια συγνώμη. Πέρασα 7 μήνες φυσιοθεραπείας , το χέρι μου δεν άνοιξε ποτέ όπως πριν αλλά Δόξα το Θεό , μπόρεσα να ξαναγυμναστώ και να γυμνάζομαι να αθλούμαι ακόμα. Γιατί τα γράφω τώρα αυτά? Για να δώσω δύναμη σε όποιο ζει κάτι παρόμοιο και να του πω να μην τα βάζει ποτέ κάτω. Να παλεύει κάθε μέρα για να είναι ΖΩΝΤΑΝΟΣ. Το γράφω γιατί όποιος κρατά μοτόρα δεν είναι αλήτης όπως λένε, έχει οικογένεια και φίλους που τον περιμένουν να γυρίσει, οπότε προσέχετε λίγο παραπάνω τους μοτορτζίες όπως τους λέτε. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό και πιστεύω η φωτογραφία αυτή το δείχνει.
ΥΓ. Από τότε που γεννήθηκε ο Κριστιάν δεν ξανακούμπησα τις μοτόρες μου, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να με χάσει από το λάθος κάποιου άλλου.
ΥΓ.2 Ευχαριστώ όσους στάθηκαν δίπλα μου. Ξέρετε εσείς»
, έγραψε στη λεζάντα. Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα: 


 

Tags κυριακος πελεκανος, διασημοι, showbiz cy, showbiz κυπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.3832 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2303 s // Total time: 2.6135 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X