Συγκλονίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Έπαθα την πρώτη ανακοπή στα χέρια της Βίκυς Σταυροπούλου» [βίντεο]


Συγκλονίζει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Έπαθα την πρώτη ανακοπή στα χέρια της Βίκυς Σταυροπούλου» [βίντεο]

Η εξομολόγηση για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του. 

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσφατη και σοβαρή περιπέτεια υγείας του.

«Δόξα τω Θεώ αναρρώνω καλά. Ήταν μια τρομερή περιπέτεια. Ξαφνική. Ένα βράδυ άρχισα να πονάω, ευτυχώς δεν ήμουν μόνος. Μιλούσα με τη Βίκυ Σταυροπούλου που ήταν πάνω στο σπίτι και μιλάγαμε σε τριπλή επικοινωνία με τη φίλη μας την Ελένη για την παράσταση. Τους είπα ότι δε νιώθω καλά και η Ελένη είπε να πάρουμε το 166.

Εκτός από το έμφραγμα έπαθα και δυο ανακοπές, μια στα χέρια της Βίκυς όπου επέστρεψα γρήγορα, κι άλλη μια στο νοσοκομείο ευτυχώς… Σε όλη τη διάρκεια και στο ασθενοφόρο έλεγα την προσευχή που λέω κάθε μέρα για να είμαι ήρεμος. Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ… Δεν ήταν προσευχή για να μην πεθαίνω, ήταν η προσευχή που κάνω κάθε μέρα.

Μετά από την περιπέτεια αυτή, επιβεβαιώνεται κάτι που είχα κατακτήσει τα τελευταία χρόνια. Είχα πει ότι η ζωή είναι ένα γρήγορο πέταγμα πουλιών και πρέπει να ζούμε την κάθε στιγμή. Επανήλθα με πιο ενισχυμένη αυτή την άποψη, θέλοντας να ζήσω και να ρουφήξω τη ζωή…» Δείτε το σχετικό βίντεο (12:00):
 

Tags χρηστος χατζηπαναγιωτης, βικυ σταυροπουλου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.6539 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3074 s // Total time: 2.9614 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X