Συγκονίζει ο γιος Πάριου - Αλιμπέρτη: «Έχω πάθει τρεις αναφυλαξίες στη ζωή μου»


Συγκονίζει ο γιος Πάριου - Αλιμπέρτη: «Έχω πάθει τρεις αναφυλαξίες στη ζωή μου»

«Με συμμάζεψαν...»

Ο Good Job Nicky έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει, το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στη Eurovision, αλλά και τις κρίσεις πανικού. Ο νεαρός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη σε εκπομπή του YouTube και ανέφερε αρχικά, για τον ίδιο: «Δεν φοβάμαι να παίξω μπροστά σε 25.000, αλλά δεν θα μπω σε ασανσέρ στην Ελλάδα. Έχω κλειθροφοβία, το να μην μπορείς δηλαδή να φύγεις από τον χώρο. Σε αεροπλάνα μπαίνω».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ψευδοδυσφαγία που απέκτησε, μετά από κάποιες κρίσεις πανικού. «Έχω ψευδοδυσφαγία, ήταν αποτέλεσμα των κρίσεων πανικού. Υπάρχει η δυσφαγία και η ψευδοδυσφαγία. Η ψευδοδυσφαγία είναι εγκεφαλική στο κεφάλι σου και η δυσφαγία έχει να κάνει με τους μύες της κατάποσης. Τα συμπτώματα και των δύο είναι τα ίδια», εξήγησε.

Πρόσθεσε επίσης: «Νιώθω ότι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης είναι να έχεις άτομα που σε αγαπάνε δίπλα σου. Το δεύτερο είναι σταδιακά να εκθέτεις τον εαυτό σου στους φόβους σου και το τρίτο είναι το για ποιον λόγο είναι εκεί. Κάτι προσπαθεί να σου πει ο οργανισμός σου, κάποια αλλαγή ζητάει». Όπως είπε αργότερα, αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα ήδη από την εφηβεία του. «Ξεκινάει από μικρή ηλικία, είχα βαριές αλλαγές, όχι διατροφικές. Πάθαινα αναφυλαξίες. Μου βγήκε στα 12-13 και με ταλαιπώρησε μέχρι τα πρώτα χρόνια μου ως ενήλικας. Έχω πάθει τρεις αναφυλαξίες στη ζωή μου. Με συμμάζεψαν, είχα μεγάλη άγνοια κινδύνου, έκανα ασταμάτητα μαλ**** σαν άνθρωπος και μου έβαλαν φρένο», τόνισε.

www.protothema.gr

Tags γιαννης παριος, σοφια αλιμπερτη,  Good Job Nicky, gossip, showbiz cy,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 1.9926 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2710 s // Total time: 2.2636 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X