The Golden Synthesis – Exhibition & Fashion Show 2026


The Golden Synthesis – Exhibition & Fashion Show 2026

Διαβάστε αναλυτικά

Το Alexander College παρουσιάζει το THE GOLDEN SYNTHESIS, την τελική έκθεση και επίδειξη μόδας των φοιτητών του Bachelor of Design — μια βραδιά αφιερωμένη στη σύγχρονη δημιουργικότητα, την καινοτομία και τη δυναμική εξέλιξη του design.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2026 στο Πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, συγκεντρώνοντας νέους δημιουργούς από τους τομείς των Γραφικών Τεχνών, Μελέτης Εσωτερικού Χώρου και Μόδας σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία παρουσίασης.

Η βραδιά ξεκινά στις 19:00 με την έκθεση αποφοίτων, όπου παρουσιάζονται έργα που αποτυπώνουν τη δημιουργική ταυτότητα και τη σύγχρονη σχεδιαστική σκέψη των φοιτητών.

Στις 20:30 ακολουθεί το Fashion Show, με τους φοιτητές Μόδας να παρουσιάζουν τις συλλογές τους στην πασαρέλα, μετατρέποντας την έμπνευση σε ισχυρές οπτικές αφηγήσεις και εμπειρίες.

Μια βραδιά που αναδεικνύει τη νέα γενιά δημιουργών και σηματοδοτεί τη μετάβαση των τελειόφοιτων από την ακαδημαϊκή δημιουργία στον επαγγελματικό χώρο της σύγχρονης δημιουργικής βιομηχανίας.

 



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0435 s (14 Queries.) // Parse time: 0.0188 s // Total time: 0.0623 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X