Θοδωρής Μαραντίνης: «H δουλειά μου δεν είναι να πουλάω τα παιδιά μου για να πάρω likes» [βίντεο]


Θοδωρής Μαραντίνης: «H δουλειά μου δεν είναι να πουλάω τα παιδιά μου για να πάρω likes» [βίντεο]

Άνοιξε λογαριασμό στο tiktok για να παρακολουθεί τον γιο του.

Με εξομολογητική διάθεση εμφανίστηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης, στην εκπομπή «Στούντιο 4», το απόγευμα της Παρασκευής, 14 Ιουνίου. 

Ο frontman των «Onirama», κάνοντας τον απολογισμό του, αποκάλυψε την απόφαση πήρε τελευταίως και την αλλαγή που έκανε, η οποία αφορά στους δυο του γιους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαρακτηριστικά σχολίασε τα εξής: «Αλλάζεις και οφείλεις να αλλάξεις, η στασιμότητα είναι θάνατος. Είναι μία αλλαγή ότι δεν μαθαίνετε πράγματα για την προσωπική μου ζωή και πλέον δεν θα δείτε τα παιδιά μου στο Instagram. Αυτό είναι μια αλλαγή δική μουΣτην αρχή είχα κάποιες προσωπικές στιγμές με τα παιδιά μου, τότε δεν ξέραμε τι είναι το Instagram και τι επεκτάσεις μπορεί να έχει ή πού μπορεί να οδηγήσει. Κάνοντας την αυτοκριτική μου είπα ότι δεν υπάρχει λόγος. Γιατί να δώσω τα παιδιά μου για δουλειά; Δεν είναι υγιές, η δουλειά μου δεν είναι να πουλάω τα παιδιά μου για να πάρω likes».

Μετέπειτα αποκάλυψε πως ο λόγος που άνοιξε τον λογαριασμό του στο tiktok, είναι για να παρακολουθεί τον γιο του, όμως εκείνος στη συνέχεια δήλωσε, πως εκείνος έκανε άλλα account με άλλα ψευδώνυμα, τα οποία δεν τα ξέρει. Δείτε τα βίντεο πιο κάτω:

Tags θοδωρης μαραντινης, παιδια, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0106 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0443 s // Total time: 0.0549 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X