Το ανατρεπτικό look της Αννίτας Δημητρίου στην πρώτη εμφάνιση μετά τις εκλογές


Το ανατρεπτικό look της Αννίτας Δημητρίου στην πρώτη εμφάνιση μετά τις εκλογές

Το μη αναμενόμενο χρώμα του φορέματος

Στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία, πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιουνίου, η τελετή ανακήρυξης των έξι ευρωβουλευτών που ανέδειξε η κάλπη της 9ης Ιουνίου. Ανάμεσα σε αυτούς που έδωσαν το παρών τους ήταν φυσικά και η Αννίτα Δημητρίου, πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, αφού η κομματική παράταξη που ηγείται κατάφερε να εκλέξει δύο ευρωβουλευτές, τους κύριους Λουκά Φουρλά και Μιχάλη Χατζηπαντέλα.

Η ίδια ήταν αρκετά κομψή σε αυτή της τη δημόσια εμφάνιση επιλέγοντας ωστόσο ένα χρώμα που αποτέλεσε έκπληξη για τα στιλιστικά δεδομένα και της ίδιας αλλά και της περίστασης.

Η Αννίτα Δημητρίου λοιπόν επέλεξε ένα ladylike φόρεμα σε έντονο φούξια χρώμα, κάτι που δεν συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, αφού τα γήινα και τα ουδέτερα χρώματα κερδίζουν έδαφος όταν πρόκειται για εκδηλώσεις που αφορούν εκλογικές αναμετρήσεις ενώ ούτε η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και Πρόεδρος της Βουλής μας έχει συνηθίσει να επιλέγει δημιουργίες σε έντονους χρωματισμούς.

Το φόρεμα που είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας έχει ένα άκρως θηλυκό σχέδιο με την πλισέ φούστα, τα puff μανίκια και τα γεωμετρικά σχέδια να κλέβουν τις εντυπώσεις. Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με σανδάλια σε metallic απόχρωση.

Tags ΜΟΔΑ, FASHION, STYLE, ΤΑΣΕΙΣ ΜΟΔΑΣ, TRENDS, ΑΝΝΙΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0171 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0348 s // Total time: 0.0519 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X