Το fashion show της ECCO «έκλεψε» τις εντυπώσεις


Το fashion show της ECCO «έκλεψε» τις εντυπώσεις

Τα fashionable και comfy items που είδαμε.

Η ECCO, πρωτοπόρος στη δημιουργία ποιοτικών και καινοτόμων υποδημάτων, διοργάνωσε πρόσφατα στο κατάστημα στην Έγκωμη στη Λευκωσία, ένα εντυπωσιακό fashion show που παρουσίασε τις νέες συλλογές για την άνοιξη/καλοκαίρι του 2024. 

Οι συλλογές αποτέλεσε ένα άριστο παράδειγμα του πώς η ECCO συνδυάζει την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα, προσφέροντας κομμάτια που είναι τόσο κομψά όσο και άνετα. Η κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν η παρουσίαση της καινοτόμου τεχνολογίας BIOM 2.2, η οποία ενσωματώθηκε σε εξαιρετικά σχεδιασμένα υποδήματα που άφησαν τους παρευρισκόμενους άφωνους. 

Επιπρόσθετα παρουσιάστηκε η ECCO OFFROAD, μια μοντέρνα εκδοχή του πεζοπορικού σανδαλιού, για χρήση μέσα και έξω από τα μονοπάτια. Ελαφρύ και στηρικτικό, το OFFROAD συνδυάζει την ανώτερη άνεση που είναι γνωστή η ECCO με στιλιστικές πινελιές που δίνουν μια φρέσκια αίσθηση για το σήμερα.

Το show επίσης εστίασε στην εισαγωγή της νέας συλλογής COZMO PLATFORM, η οποία παρουσιάζει μια φρέσκια προσέγγιση στα πλατφορμένα σανδάλια, συνδυάζοντας μοντέρνα αισθητική με την απαράμιλλη άνεση της ECCO. Τα σχέδια αυτά διακρίνονται για τις μοντέρνες γραμμές και τις νεωτεριστικές λεπτομέρειες, προσφέροντας μια εναλλακτική επιλογή για επίσημες και μη περιστάσεις.

Η επιδίωξη της ECCO να προσφέρει κομμάτια που είναι και φιλικά προς το περιβάλλον αποτελεί ένα σημαντικό μέρος της φιλοσοφίας της. Τα υλικά υψηλής ποιότητας, ανακυκλώσιμα και οικολογικά αποτελούν τη βάση για κάθε νέο μοντέλο, ενισχύοντας τη δέσμευση της εταιρείας για μια βιώσιμη μόδα. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες: 
 

Tags ecco, fashion, fashion show


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0122 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0392 s // Total time: 0.0514 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X