Το ΣΙΓΜΑ στον παλμό των εκλογών


Το ΣΙΓΜΑ στον παλμό των εκλογών

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου. 

Μια μαραθώνια εκπομπή με αναλυτικά δελτία ειδήσεων, απευθείας συνδέσεις με τα επιτελεία των υποψηφίων και των κομμάτων, ρεπορτάζ, ανταποκρίσεις από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό, αναλύσεις και συζητήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη, καλεσμένους στο στούντιο και όλη την εκλογική δραστηριότητα. 

Στις 7:30 το πρωί ο Ανδρέας Δημητρόπουλος καταγράφει την έναρξη της εκλογικής αναμέτρησης, δίνει τον παλμό των εκλογών και βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων την ώρα που συμβαίνουν. 

Στις 10:00, ο Χρήστος Μιχάλαρος παίρνει την σκυτάλη της εκλογικής ενημέρωσης και μεταφέρει, λεπτό προς λεπτό το παρασκήνιο και τις εξελίξεις. 

Στις 13:00 η ενημέρωση συνεχίζεται, με την Πέτρα Αργυρού στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του ΣΙΓΜΑ. 

Στις 17:00 το απόγευμα ξεκινά η μεγάλη εκλογική βραδιά με τον Χρύσανθο Τσουρούλλη. Μαζί του ο Γιάννης Καρεκλάς, και όλο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού, στην καρδιά των γεγονότων, με ζωντανές συνδέσεις, μεταφέρουν όλη την εκλογική διαδικασία και τον παλμό των εκλογών.  

•    Τολμηρές αναλύσεις και σχόλια από αναλυτές και ακαδημαϊκούς. 

•    Κορυφαία στελέχη των κομμάτων απαντούν στις ερωτήσεις και σχολιάζουν τις προβλέψεις και το εκλογικό αποτέλεσμα. 

•    Συνεχής ροή αποτελεσμάτων

•    Απευθείας συνδέσεις με όλα τα επιτελεία, τα κόμματα και το Υπουργείο Εσωτερικών

Στις 18:00 ακριβώς το πιο έγκυρο exit poll κάλπης. Μαζί μας στο στούντιο ο εκλογικός αναλυτής Δρ. Νάσιος Ορεινός, ανακοινώνει, αναλύει και σχολιάζει τα αποτελέσματα του exit poll. 

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του ΣΙΓΜΑ και του διαδικτυακού SIGMALIVE παρακολουθούν και μεταδίδουν την εκλογική διαδικασία λεπτό προς λεπτό σε παράλληλη μετάδοση με τη ροή των αποτελεσμάτων!  
 

Tags σιγμα, εκλογες,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 2.4860 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3221 s // Total time: 2.8081 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X