Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Ξέρω πότε θα φύγω από την τηλεόραση. Δεν θέλω να το παρατραβήξω»


Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Ξέρω πότε θα φύγω από την τηλεόραση. Δεν θέλω να το παρατραβήξω»

Η εξομολόγηση για το τέλος της τηλεοπτικής της καριέρας.

Σε συνέντευξη της που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι, 10 Ιουλίου η Χριστιάνα Αριστοτέλους στην εκπομπή «Έλα να δεις» μίλησε μεταξύ άλλων για το μέλλον της στην τηλεόραση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκεκριμένα η οικοδέσποινα της εκπομπής τη ρώτησε αν μπορεί να δει τον εαυτό της για πάντα στην τηλεόραση με την ίδια να της άπαντα λέγοντας: «Το έχω πολύ ξεκάθαρα στο μυαλό μου από τότε που ξεκίνησα, ότι θέλω να είναι μια πορεία, θέλω να είναι σίγουρα μεγάλη, αλλά εγώ πάνω κάτω ξέρω πότε θα έρθει αυτή η στιγμή, δεν θέλω να παρατραβήξω το πράγμα. Θέλω όπως ξεκίνησε όμορφα αυτός ο κύκλος και συνεχίζει όμορφα, να τον κλείσω όμορφα, γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να ξέρει ένας άνθρωπος και πότε πρέπει να κλείσει ένα κύκλος και πότε πρέπει να πάει σε κάτι άλλο και πότε πρέπει να προχωρήσει».

Ενώ στην συνέχεια τόνισε πως δεν είναι εύκολο: « Δεν θα το απολαύσω, αλλά θεωρώ ότι θα είμαι σε θέση να ξέρω πότε θα είναι η ώρα. Έχω πάρει δύσκολες αποφάσεις στη ζωή μου, σε όλους τους τομείς της ζωής μου και αφήνω πάντα αυτή την φωνή που πολλές φορές αγνοούμε, μέσα μου προσπαθώ να την ακούω όσο πιο πολύ γίνεται». Δείτε το σχετικό βίντεο:

Tags χριστιανα αριστοτελους, διασημοι, gossip, showbiz cy, showbiz κυπρος, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
# Διαβαστε Περισσοτερα
Query time: 0.0131 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0322 s // Total time: 0.0453 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X