Χριστίνα Κυριάκου: Η καθημερινότητα στο σπίτι με τον 6 ημερών γιο της [βίντεο]


Χριστίνα Κυριάκου: Η καθημερινότητα στο σπίτι με τον 6 ημερών γιο της [βίντεο]

To πρώτο μήνυμα μετά τη γέννηση του παιδιού της.

Με τον μόλις 6 ημερών γιο της, Ντάνιελ, επέστρεψε στο σπίτι, από το μαιευτήριο, η Χριστίνα Κυριάκου. 

Η νέα μανούλα της κυπριακής showbiz, απολαμβάνει στιγμές πρωτόγνωρης ευτυχίας, μιας και διανυεί τις πρώτες ημέρες με το μικρό της πλασματάκι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 10 Δεκεμβρίου, η γνωστή ηθοποιός, σε story που ανήρτησε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, επέλεξε να μοιραστεί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους, το πώς βιώνει αυτές τις πρώτες ημέρες στο σπίτι, καταρύπτοντας κάποιους μύθους. 

«Άλλος ένα μύθος καταρίπτεται: «Κοιμήσου όταν το μωρό κοιμάται». Εγώ σηκώθηκα, έκανα μπάνιο, μαγειρεύω, και απολαμβάνω καφέ με την καλύτερη παρέα πια. Δεν είναι ή θα είναι όλες οι ημέρες έτσι αλλά ζούμε το σήμερα και το τώρα! Η ψυχολογία της μαμάς είναι το παν και θα προσπαθήσω για την καλύτερή μου εκδοχή», έγραψε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Κυριάκου, περιγράφοντάς μας την καθημερινότητά της στο σπίτι, αυτές τις ημέρες. 

Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

Tags χριστινα κυριακου, γιος, νεογεννητο, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0313 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0154 s // Total time: 0.0467 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X