Χρήστος Μάστορας: Αποκαλύπτει το μήνυμα από τον πατέρα του που ήταν "μαχαιριά" στην καρδιά [βίντεο]


Χρήστος Μάστορας: Αποκαλύπτει το μήνυμα από τον πατέρα του που ήταν "μαχαιριά" στην καρδιά [βίντεο]

Τι του είχε γράψει και τον "ταρακούνησε";

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», φιλοξενήθηκε ο Χρήστος Μάστορας, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο Ελλαδίτης γνωστός τραγουδιστής, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη Ναταλία Γερμανού, αναφέρθηκε και στον πατέρα του,Αλφρέδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μιλώντας για την καλλιτεχνική του πορεία, αναφέρθηκε και στο μήνυμα που δέχτηκε πρόσφατα από τον πατέρα του, λίγα χρόνια μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου τον είχε ενημερώσει για το θέμα των συντάξεων των Βορειοηπειρωτών

«Το συναντούσαμε διαρκώς αυτό και έμπρακτα στο θέμα των συντάξεων. Κάποια στιγμή έλαβα ένα μήνυμα από τον πατέρα μου, όταν βγήκε το νέο συνταξιοδοτικό, “παιδί μου, δεν μας θεωρούν Έλληνες τελικά”. Αυτό ήταν μια μαχαιριά στην καρδιά. Έκανα ένα οργισμένο ποστ, ούτε και γω ξέρω αν το συντακτικό και η συντακτική ήταν καλά, δεν με ενδιέφερε, είπα αυτά που είπα και για καλή μου τύχη είχα άμεση ανταπόκριση. Αυτή τη στιγμή, αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα όντως δεν είναι καλά. Τι να λέμε τώρα; Χρειάζεται ταπεινότητα, αναγνώριση λαθών, γιατί έχουν κάνει και πάρα πολλά καλά και πρέπει να τα αναγνωρίσουμε, αλλά το θέμα της δικαιοσύνης καίει. Δεν είναι καλά τα πράγματα», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας στη Ναταλία Γερμανού. 

Δείτε το βίντεο: 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, χρηστος μαστορας, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0291 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0180 s // Total time: 0.0471 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X