Αργυρός - Νίκα: Μετακομίζουν για δύο μήνες στην Αμερική


Αργυρός - Νίκα: Μετακομίζουν για δύο μήνες στην Αμερική

Η Αλεξάνδρα Νίκα διαθέτει σπίτι στο Los Angeles.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, θα κάνει συναυλία στο Barclays, στη Νέα Υόρκη, στις 22 Νοεμβρίου, όπου μαζί του θα ακολουθήσει τόσο η σύζυγος του Αλεξάνδρα Νίκα όσο και ο μικρός τους γιος Βασίλης, ο οποίος θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλεξάνδρα Νίκα, έχοντας ζήσει και σπουδάσει για χρόνια στις ΗΠΑ, φαίνεται να γνωρίζει πολύ καλά τη χώρα γι' αυτό και θα ακολουθήσει τον σύζυγο της στην επαγγελματική του πορεία.

Το γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz, βρίσκει τρόπους να συνδυάζει επαγγελματική και προσωπική ζωή, χωρίς να παραμελεί κανένα από τους δύο τομείς. 

Στην Νέα Υόρκη θα περάσουν τις διακοπές των Χριστουγέννων, μιας και η jet setter, διαθέτει σπίτι στο Los Angeles. 

Ο Ελλαδίτης τραγουδιστής, θα κάνει την περιοδεία του στην Ευρώπη. Η πρώτη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου στο  Ντούμπεντορφ της Ελβετίας, η δεύτερη θα είναι στις 15 Φεβρουαρίου στο Μόναχο και η τρίτη με την οποία ολοκληρώνεται η περιοδεία του θα είναι στις 3 Μαρτίου στο Ντίσελντορφ. 

Tags κωνσταντινος αργυρος, αλεξανδρα νικα, διασημοι, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0441 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0170 s // Total time: 0.0611 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X