Καρβέλας: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και απαγορεύει στη Βίσση να λέει τα τραγούδια του [βίντεο]


Καρβέλας: Κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα και απαγορεύει στη Βίσση να λέει τα τραγούδια του [βίντεο]

«Προτιμώ την οικονομική μου αυτοκτονία από την ηθική δολοφονία μου».

O Νίκος Καρβέλας με νέα γραπτή του δήλωση στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!», εξαπέλυσε πολύ σκληρή επίθεση κατά της Άννας Βίσση και όπως όλα δείχνουν η ατάκα της  Κύπριας star στη δική της ανακοίνωση «Θα πάμε κόντρα και όπου βγει» θα είναι προμήνυμα για το τι θα ακολουθήσει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκεκριμένα το πρωί της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου του 2026 ο Νίκος Καρβέλας έγραψε: «Με την ανακοίνωσή της η Άννα Βίσση επιβεβαιώνει ξεκάθαρα ότι υπήρχε συμφωνία σε όλες τις συνεργασίες μας για αμοιβή μου πέραν των πνευματικών δικαιωμάτων που εισπράττω μέσω του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης.

Εμμέσως, αλλά σαφώς επιβεβαιώνει επίσης ότι η ίδια ήταν απολύτως ενήμερη και ενέκρινε την ντροπιαστική και σκόπιμη προσβλητική και υποτιμητική αλλαγή της θέσης δικής μου, των οικείων και των προσκεκλημένων μου και την απειλή της απαγόρευσης εισόδου μου στο Ολυμπιακό Στάδιο εάν εμφανίζομαι για να καθίσω στην αρχική μου θέση. Δεν θα προσθέσω τίποτα περισσότερο από το ότι αυτή δεν είναι η Άννα που εγώ ήξερα, αγάπησα και θαύμασα.

Η Άννα Βίσση μιλώντας προφανώς και εξ ονόματος της εταιρείας παραγωγής εξέδωσε χθες μια δημόσια ανακοίνωση ως απάντηση στο δελτίο Τύπου μου. Αυτά είναι όσα έχω να πω για την ώρα. Η εταιρεία παραγωγής και η Άννα υποστηρίζουν ότι ήμουν ενήμερος για τη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο και περήφανος για αυτό που παρουσίαζαν. Ενήμερος για το ίδιο το προαποφασισμένο ερήμην μου το γεγονός ήμουν όπως ενήμερη ήταν και όλη η Ελλάδα.

Περήφανος, όχι. Και δεν υπήρξα ούτε είμαι περήφανος, όχι μόνο για το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και για την ανοχή που ανοήτως επέδειξα σε συμπεριφορές όπως αυτή της Άννας και της κυρίας Μέρμηγκα-Κούστα, οι ίδιοι μου απαγόρευσαν να έχω δημιουργικό ρόλο ή συμβουλευτικό στη συγκεκριμένη συναυλία, προφανώς για να μην αλλιώσω το είδος του θεάματος που μόνες τους είχαν προαποφασίσει να παρουσιάσουν.

Είναι χονδροειδές ψέμα ότι ζήτησα 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Ζήτησα την ίδια αμοιβή που είχα λάβει βάσει της πάγιας συμφωνίας μου με την Άννα για τις συναυλίες στο Καλλιμάρμαρο. Επιπλέον, ασφαλώς των όποιων δικαιωμάτων είχα λαμβάνειν από τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης. Αυτή και μόνο είναι η απόλυτη αλήθεια.

Η θέση τους, αποφεύγω συνειδητά σκληρότερο χαρακτηρισμό, ήταν η εξής: ή παίρνεις τα μισά ή δεν παίρνεις τίποτα. Και μάλιστα τα μισά υπό τον όρο να μη μιλήσω ποτέ αρνητικά για την Άννα. Αρνήθηκα κατηγορηματικά, μη δεχόμενος, όπως έχω αναφέρει στο δελτίο Τύπου μου, να παραιτηθώ την ελευθερία της γνώμης μου και να την ανταλλάξω με χρήμα.

Τα περί δήθεν απειλών μου να διασύρω και να καταστρέψω την Άννα σε προσωπικό και καλλιτεχνικό επίπεδο είναι αστειότητες και ψεύδη. Γιατί να καταστρέψω την Άννα; Να τη διασύρω; Για ποιο λόγο και με ποιο κίνητρο ή επιχείρημα; Η Άννα είναι, όπως έχω ξαναπεί, ελεύθερη να επιλέξει τον δρόμο της κι εγώ να συνεχίσω να ακολουθώ τον δικό μου.

Εγώ ως δημιουργός ακολουθώ τις υποδείξεις του δημιουργικού μου γίγνεσθαι. Ποτέ μου δεν συμβιβάστηκα, ποτέ μου δεν έσκυψα το κεφάλι και ποτέ μου δεν εξαγοράστηκα. Προτιμώ λοιπόν την οικονομική μου αυτοκτονία παρά την ηθική μου δολοφονία. Εν τέλει μία είναι η πικρή αλήθεια. Η Άννα με τη συμπεριφορά της και τις επιλογές όψιμων συνεργατών και φίλων έθεσε συνειδητά και ίσως προγραμματισμένα τον εαυτό της εκτός πλαισίου οποιασδήποτε καλλιτεχνικής μας συνεργασίας στο μέλλον.Στο σημείο αυτό θα παρακάμψω τόσο την εταιρεία όσο και την Άννα Βίσση και θα στραφώ στο κοινό. Κατανοώ απόλυτα ότι όλη αυτή η συζήτηση περί αμοιβών φαντάζει προκλητική σε ανθρώπους που παλεύουν να βγάλουν το μήνα. Θα ήθελα όμως να απευθύνω μια ερώτηση σε εκείνους που παρακάμπτουν το θέμα αρχών που τίθεται εδώ, επικεντρώνοντας στο ύψος των χρημάτων.

Ας αναρωτηθούν οι ίδιοι το εξής και ας απαντήσουν ανυπόκριτα. Αν ο μόχθος και η εργασία τους αποτελούσε τη βασική πρώτη ύλη του υψηλού κέρδους ενός τρίτου που την εκμεταλλεύεται, θα δέχονταν να αποποιηθούν τα δικαιώματά τους;

Πέρα από το θέμα αρχών, όποιος με ξέρει γνωρίζει ότι δεν ασχολήθηκα ποτέ με τη διαχείριση και εξοικονόμηση χρημάτων. Αυτή είναι και η αιτία που όσο εξωφρενικό και να ακούγεται σε τρίτους, όσο καιρό συμπορευόμασταν, η Άννα έχει όντως χρειαστεί να με στηρίξει οικονομικά, όπως και εγώ εκείνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή την αμοιβαία στήριξη που έδωσα και που έλαβα, ωστόσο, ποτέ δεν την εξελάμβανα ως απλοχεριά ή μεγαλοψυχία. Θεωρούσα πάντα ότι η αλληλοστήριξη είναι κάτι αυτονόητο για δύο ανθρώπους που έχουν συμπορευτεί με τον τρόπο που έχουμε συμπορευτεί εμείς. Κάποτε Βίσση χωρίς Καρβέλα δεν υπήρχε, όπως και το αντίστροφο. Για να τελειώνουμε. Όσα της οφείλω, τόσα μου οφείλει» έγραψε ο Νίκος Καρβέλας.

 

Αρχική Φωτογραφία: NDP Photo Agency

 

Tags νικος καρβελας, αννα βισση, gossip, showbizcy,


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0685 s (12 Queries.) // Parse time: 0.0131 s // Total time: 0.0817 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X