Η super star ήταν ιδιαίτερα προσιτή και ευγενέστατη.
Στην Αθήνα υπό άκρα μυστικότητα ταξίδεψε τα τελευταία 24ωρα η Αμερικανίδα super star Taylor Swift με τον αρραβωνιαστικό της Travis Kelce. Το ζευγάρι βρέθηκε στην Γλυφάδα όπου έδωσαν το παρών τους στον γάμο του Γιώργου Καρλαύτη, του κορυφαίου Έλληνα παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου.
«Φορούσε μπλε φόρεμα με τα μαλλιά της πιασμένα. Ήταν πολύ ευγενική και φιλική, χόρεψε με τον κόσμο, έκανε κομπλιμέντα στα κορίτσια» ειπώθηκε στην εκπομπή «Καλημέρα Είπαμε» της ΕΡΤ. Οι νιόπαντροι ζήτησαν από όλους τους καλεσμένους να παραδώσουν τα κινητά τους τηλέφωνα.
Στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν από τη δεξίωση στα νότια προάστια είχνουν Τέιλορ Σουίφτ να διασκεδάζει, να χορεύει και να συνομιλεί με άλλους καλεσμένους. Δείτε το βίντεο: