«Από μια προγραμματισμένη καισαρική σε μια έκτακτη και επώδυνη»
Η Χριστιάνα Θεοδώρου και ο σύζυγος της Σπύρος Χρήστου έγιναν για τρίτη φορά γονείς. Η ηθοποιός έφερε στη ζωή ένα υγιέστατοτο αγοράκι, που είναι το πρώτο της οικογένειας τους μιας και έχουν άλλες δύο κόρες. Η γέννηση του μπέμπη ήταν δύσκολη και επώδυνη αλλά ευτυχώς όλα κύλησαν με ευχάριστη κατάληξη.
Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με στιγμιότυπα από το μαιευτήριο και έγραψε: «27.08.26. Από 4 γίναμε επίσημα 5!! Από μια προγραμματισμένη καισαρική σε μια έκτακτη και επώδυνη. Ανάμεσα σε προσευχές και πόνους, γεννήθηκε το 3ο μας θαύμα. Ένα αγοράκι που μας απέδειξε πόσο μαχητής είναι σε μια γέννα τόσο δύσκολη που ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα ζούσαμε.
Πέμπτη βράδυ ήρθες στη ζωή μας για να μας την γεμίσεις με ακόμα περισσότερο φως. Πέμπτη βράδυ με έκανες για 3η φορά μαμά και ένιωσα την καρδιά μου να ψηλώνει τόσο πολύ.
Σε ευχαριστώ που με διάλεξες για μαμά σου. Με έκανες περήφανη από το πρώτο δευτερόλεπτο. Θεέ μου σε ευχαριστώ για τη δύναμη που μας έδωσες. Σπύρο Χρήστου τα καταφέραμε»